De bedste Restauranter

Den moderne restaurant

Den moderne restaurant er et spisested, der serverer madretter og drikkevare mod betaling. Kunderne kan normalt betale før eller efter et måltid. Som kunde betaler du faktisk ikke kun for madretter men du betaler også for en kulinarisk oplevelse.

På baggrund af, hvilken restaurant du befinder dig i, vil du få en hel unik sanse oplevelse. De forskellige køkkener, er unikke på hver deres måde. Man vil i mange restauranter opleve, en fantastisk gastronomi.

I køkkenet i den pågældende restaurant, er der professionelle kokke, som vil sørge for at gæsterne får nogle lækre madretter, der vil give dem en unik oplevelse.

Dansk gastronomi indebærer ikke kun danske restauranter men også diverse besøgsværdige restauranter, fra andre køkkener i verden. Vi er i et mangfoldigt land, hvilket betyder at os madelskere har adgang til forskellige smage fulde retter fra forskellige dele verden

Asiatiske restauranter

Japansk

Nogle af de bedste restauranter i København fra det asiatiske køkken. Disse restauranter står nogle lækre madretter, som smager himmelsk. I det asiatiske køkken finder du restauranter som tilbereder sushi. Sushi er for os, som er helt vilde med fisk, ris og skaldyr.

 

Thailansk

Du finder også flotte thailandske restauranter, som vil give dig en uforglemmelige gastronomiske oplevelse. Det thailandske køkken er ret bredt. Nogle af de mest populære retter fra dette køkken, er f.eks. stegte ris og stegte.

De thailandske restauranter tilbereder deres traditionelle retter med kærlighed og retterne bliver anrettet meget appetitvækkende. Så når du besøger en thailandsk restaurant i København, bliver din smagsløg og dit syn udsat for en enestående lækker ret.

 

Indisk

I det indiske køkken bliver der tilberedt nogle af verdens mest velsmagende madretter. Af god grund er indiske restauranter, nogle af de mest besøgte restauranter i København.

Den velsmagende indiske mad er værdsat af befolkningen i Danmark og mange andre lande. Indiske restauranter tilbereder lækre madretter, som er krydret med bl.a. spidskommen, tikka masala, koriander og karry.

Så snart du træder ind i en indisk restaurant, vil du blive mødt med duften af disse krydderier, hvilket straks gøre dig sulten. En ret, som er meget velkendt i de fleste indiske restauranter er butter chicken.

Denne ret er sammensat af ris og en sauce, der indeholder smør, fløde, krydderier som spidskommen og det indiske krydderimiks marsala. Denne ret vil få dig til at flytte til Indien og derved udfordre din smagsløg yderligere.

 

Tyrkisk

Det mest udbredte køkken i den multikulturelle bydel er, det tyrkiske køkken. I det tyrkiske køkken vil du blive mødt med, duften af lækkert tyrkisk brød og lækkert kød i spyd.

De tyrkiske retter er tilberedt med krydderier, som er fra tyrkisk jord og du vil opleve, at din smagsløg bliver udvidet til nye horisonter

 

Franske restauranter

Nogle af de bedste til gastronomi, er restauranter fra det franske køkken. Franskmænd er professionelle til at sammensætte fantastiske smage, samt indrette maden, som det var et kunstværk. Det franske køkken er eftertragtet af danskerne og, hvis man vil opleve en del af Frankrig, kan man besøge nogle af de bedste franske restauranter, som er placeret i hjertet af København. I det franske køkken kan du få madretter, som får mundvandet til at vælte ud.

Du vil blive udsat for lækre smag af krydderurter, creme fraiche og oliven olie. Det franske køkken er også kendte for at tilberede de bedste bøffer, som kan nydes med lækre grønsager, der enden er stegte eller karamelliserede. Det er meget normalt, at der serveres noget lækkert flute, som er sprødt smagfuldt brød.

Italienske restauranter

Du kan besøge nogle af de indbydende Italienske restauranter, der laver madretter, der får din smagsløg op, at køre.

Det italienske køkkens madretter får dig til at føle, som var du i Italien. De italiener er blandt andet kendte for at servere nogle af de bedste pastaretter, hvor hovedingrediensen ud over pastaen er, ost og tomater, der tilsammen danner en lækker pastaret.

De bedste Italienske restauranter er beliggende i det indre København og vi anbefaler bestemt, at man skal prøve den her store kulinariske oplevelse.

De italienerne, laver deres lækre mad, med masser af kærlighed, hvilket man også ville kunne fornemme, på baggrund af smage.

Græske restauranter

I København, kan du opleve det smukke græske køkken. Her finder du  nogle dejlige græske restauranter, som er bemandet med græske kokke og tjener. I det græske køkken kan du smage nogle af de lækreste græske retter. Er du til kold mad, kan du bestille en lækker kold og smagfuld græsk salat, med økologis fetaost.

Er du til varm mad, kan du bestille en af de mest kendte madretter i flotte Grækenland. Du kommer til at opleve en lækker saftig gyros. Dette er hjemmelavet frisk græsk fladbrød, som er fyldt med enden velkrydret kylling eller svinekød og salat.